Här följer några tidigare deltagares ord om Aktivilas yogakurser:

Jag kom in i kursen lite senare och fick egentligen inte någon introduktion, men tycker att det ändå gick bra att följa med eftersom Linda visar tydligt och ger sig tid att efter lektionen förklara. Det är också en rofylld stämning under kursen. För att inte tala om musiken - passar otroligt bra till övningarna. Mattorna är jättesköna att yoga på. Kursmaterialet var tydligt och bra upplagt med en föredömlig introduktion som ger en helhetsbild av hur och varför övningar skall utföras eller inte utföras. Bra komplement till lektionerna. Kursledaren är tydlig. Lugn och säker för hon oss genom övningarna utan avbrott. Dessutom får man veta vad övningen är bra för, vilket jag uppskattar. Den här vårens övningar har skapat ett behov av mer yoga! Väldigt snabbt har jag känt mig mer balanserad både till humöret och kroppsligt.
Kristina Sandstedt

Bra upplägg på kursen, metodiskt lagom upptrappning. Bra balans mellan fysiska övningar och meditation. Kursledaren är tydlig, saklig, lugn och trygg. Bra på att få gruppen att känna att det nya, "knepiga", "pinsamma", "flum & flås" känns bra och naturligt. Hon är närvarande, naturlig och professionell. Min egen upplevelse av yogan har varit fantastisk, upplyftande och stärkande för både kropp, psyke och själ.
Angélica Debram

Min egen upplevelse av yogan har verkligen varit utöver förväntan! Både fysiskt och psykiskt. Framförallt den emotionella/psykiska upplevelsen har gett mig otroligt mycket.
Jenny Sjöström

Väldigt bra kurs. Bra lokal! Bra med kurskompendiet, inte så viktigt inför ett tillfälle tycker jag, men skönt att ha i efterhand. Kursledaren var bra, tydlig, pedagogisk och lugn. Många repetitioner om andning, vad tänka på och fokusera på etc. Det behövs. Yoga är en bra "rörelseform". Skönt med en yogaform där man "vilar" emellanåt. Mycket bra!
Ulrika Ljungberg

Utmärkt kursledare! Rogivande och sporrande - bra kombination. Tack!
Charlotte Rossland

Yogan ger mig energi, avslappning och mjukar upp leder och muskler.
Kristina Olofsson

Jag är jätte-entusiastisk över hela upplevelsen! Jättebra kursmaterial och proffsig kursledare. Hoppas på kurser nästa termin också.
Karin Molander Laurén

Fantastiskt! Jag saknar mantrat ”Aad Gurey Nameh”, skulle velat ha det med någon mer gång.
Annika Pellegrini

Yogan har varit mycket givande. Bra och skönt! Kommer fortsätta på Lindas kurs nästa termin.
Cecilia Orre

Jag älskar yoga – balanserande och stärkande för både kropp och själ. Kursledaren har varit jättebra, lugn och tydlig.
Marie Callesen

Givande. Bra med kompendierna vi fick första gången. Ibland skulle jag ha velat veta mer om varför vi gjort vissa övningar och varför man ska undvika vissa ställningar. Dock svårt att kombinera den här informationen med att det ska vara en lugn stämning på passet.
Magdalena Andersson

Bra innehåll i kursen, lagom tempo, bra övningar. Ett otroligt skönt sätt att slappna av på. Underbar sångmeditation. Ledaren var jättebra! Lugn, metodisk och pedagogisk.
Åsa Höglund

Tydligt innehåll i kursmaterialet, bra variation med övningar. Bra med tid för vila/pauser. Kursledaren var bra, tydlig i sin förmedling om övningarnas syfte och hade en avslappnande röst. Yogan är avslappnande!!! Jag har fått bättre kroppskännedom.
Karin Sikström

Första gången yoga för mig. Lugnt och avslappnande. Tydliga upprepningar, lätt att hänga med. Tydligt kompendium.
Celina Mazengia

 

 

Min första yogatermin. Känns mycket bra och överlag mycket positivt intryck. Ger lugn och dessutom har jag inte varit sjuk (inte ens förkyld) sedan starten.
Helén Cornelius

Skönt - ibland har jag längtat efter tisdagarnas yoga - avstressande!! "Landar" - hjälper att nå närvaro.
Kiki Rodriguez

Yogan ger mig lugn, tänjer på ömma muskler. Jag mår bra av yogan. Saknar yoga när det är uppehåll.
Ylva Eliasson

Mycket bra kursledare. Jag kände lugn och trygghet. Vacker och harmonisk musik. Tidigare har jag bara erfarenhet från Hatha och Ashtanga Yoga. Kundaliniyoga passade mig mycket bra. Skönt och behövligt med avslappning och tid för att tänka.
Malin Karlsson

Jag är mycket nöjd med kursen. Bra instruktioner, lätt att förstå och hänga med. Framförallt blev jag väldigt berörd av sångmeditationerna vilka var lätta och underbara att slappna av till. Kursledaren var mycket bra. Tydlig, lugn och allmänt behaglig. Jag återkommer gärna!
Cecilia Edström

Jättebra på alla sätt! Fantastiskt, inspirerande, stärkande, avslappnande. En härlig upplevelse.
Gunilla Leining

Bra yogapass. Det var bra att göra dem 2 gånger efter varandra. Bra balans mellan "rörelsepass", vila och meditation. Kursledaren var tydlig, kunnig, lätt att förstå och lyssna på. Yogan ger mig precis vad min kropp och mitt sinne behöver. Önskar jag hann gå mer än en gång i veckan.
Anna Wilhelmsson

Kunnig kursledare. Tydliga instruktioner och vänlig ton och hållning. Skapar ett tillåtande rum för yoga. Mycket sympatisk! Min egen upplevelse av yoga är genomgående positiv. "Balans" är ordet som bäst beskriver min upplevelse.
Ingegerd Ekendahl

Gravidyogan har varit en positiv upplevelse, kändes lugnande och uppmjukande. Kursledaren var väldigt tydlig och bra vid instruktioner. Lätta rörelser att kunna följa med till. Kul att veta vad de ger för inverkan på kroppen.
Maria Helmfrid

Allt var mycket bra. Jättebra med kurskompendiet där man ser alla övningar. Jättebra, väldigt tydlig kursledare. En överraskande bra upplevelse.
Ann-Catrin Gustavson

Skönt, avslappnande! Jättebra att få kompendiet för att öva hemma eller förbereda sig. Kursledaren var mycket tydlig. Bra med information om vad övningarna är bra för.
Ewa Sätermark

Bra att få höra vad de olika övningarna är bra för (vad som händer i kroppen). Det har varit en underbar upplevelse att komma hit varje gång. Ser fram emot höstterminen.
Elisabeth Stenqvist

Min upplevelse av yoga är positiv, kommer garanterat att gå en kurs igen! Mycket bra kursledare. Tydlig, bra förklaringar, pratade på ett ”lugnande” sätt. Man kände sig bekväm och lugn.
Johanna Heidenborg

Kändes konstigt/annorlunda i början, men otroligt skönt för avslappningens skull. Bra att ledaren hela tiden berättade vad vi skulle göra och påminde om att exempelvis spänna av i käkar. Får gärna berätta ännu mer vad syftet med övningarna är.
Kristina Gudmundson

Bra kursupplägg. Mycket bra kursmaterial. Kul att pröva olika övningar, hittade mina favoriter. Bra att kombinera även vila och meditation. Kursledaren var tydlig – mycket pedagogisk, saknade ingenting. Fick mersmak, vill gärna fortsätta efter graviditeten.
Charlotte Forsberg

Bra kurs, kunnig, duktig och pedagogisk ledare. Fick en mycket bra upplevelse av yoga.
Åsa Säfvestad

Bra stämning under kursen. Kursledaren var mycket bra, tydliga instruktioner och bra tempo. Lagom information om yogans bakgrund och filosofi. Härlig avslappning och meditation!
Charlotta Berg

Skulle kunna vara en halvtimme längre! Bra med vilan; härliga meditationsövningar. Kursmaterialet var bra! Speciellt med det skrivna materialet vi fick om förlossning. Ledaren ledde precis så tydligt och klart som jag önskar och kräver. Yogan har för mig varit en ny och mycket positiv upplevelse. Normalt tränar jag fysiskt på gym, det här är ett perfekt komplement! Jag tänker fortsätta även efter graviditeten.
K.